Niskozakresowe testy kontrolne 3M™ LRSM umożliwiają szybki pomiar rozkładu tłuszczu smażalniczego podczas jego normalnego użytkowania. Tłuszcz do smażenia ulega ciągłemu rozkładowi w czasie normalnego użytkowania. Proces ten charakteryzuje się zmianą struktury cząsteczek składowych (trójglicerydów)Wytwarzane produkty uboczne to głównie związki jonowe, m.in. wolne kwasy tłuszczowe (FFA). Tester LRSM wykorzystuje stężenie wolnych kwasów tłuszczowych (FFA) jako wskaźnika stopnia rozkładu tłuszczu do smażenia.Testy mierzą zawartość (FFA) do 2,5%.
Dziękujemy za zainteresowanie firmą 3M. Aby pomóc nam skutecznie zarządzać Twoim zapytaniem i odpowiedzieć na nie, uprzejmie prosimy o podanie niektórych kluczowych informacji, w tym danych kontaktowych. Podane przez Ciebie informacje zostaną wykorzystane w celu udzielenia odpowiedzi na Twoje zapytanie za pośrednictwem poczty elektronicznej lub telefonu przez przedstawiciela 3M lub jednego z naszych autoryzowanych partnerów biznesowych, którym możemy udostępnić Twoje dane osobowe zgodnie z polityką prywatności 3M.
Otrzymaliśmy Państwa wiadomość i obecnie przetwarzamy zapytanie
Jeden z naszych przedstawicieli skontaktuje się z Państwem telefonicznie lub za pomocą wiadomości e-mail
Uzyskaj najnowsze informacje, praktyczne wskazówki i wiele więcej od wiodących w branży Ekspertów 3M i poszerz swoją wiedzę. Każde webinarium trwa 45 minut.