1. Polska
  2. Wszystkie produkty 3M
  3. Laboratoryjne materiały eksploatacyjne i testy
  4. Testy alergenów
  5. Szybki test 3M™na wykrywanie białek orzechów pistacjowych L25PST, zestaw 25 testów

Szybki test 3M™na wykrywanie białek orzechów pistacjowych L25PST, zestaw 25 testów

  • 3M ID 7100151269
  • UPC 00707387784911

Wyniki są widoczne po 11 ± 1 minutach po aplikacji próbki na pasku.

Szybki test paskowy do analizy jakościowej oparty na metodzie immunochromatograficznej jest przeznaczony do wykrywania alergennych białek pokarmowych.

Przeznaczony do wykrywania przetworzonych i nieprzetworzonych białek będących alergenami.

Zobacz więcej szczegółów
Często przeglądane zasoby
Arkusz danych dotyczących bezpieczeństwa (PDF, 0B)

Specyfikacja

Szczegóły

Najważniejsze cechy
  • Wyniki są widoczne po 11 ± 1 minutach po aplikacji próbki na pasku
  • Szybki test paskowy do analizy jakościowej oparty na metodzie immunochromatograficznej jest przeznaczony do wykrywania alergennych białek pokarmowych
  • Przeznaczony do wykrywania przetworzonych i nieprzetworzonych białek będących alergenami
  • Test jest przystosowany do wymazów z próbek środowiskowych, wody po płukaniu w systemie CIP i próbek żywności

Szybki test 3M™ do wykrywania białek orzecha włoskiego jest przeznaczony do badań przesiewowych pod kątem obecności białek orzecha włoskiego podczas ostatecznego płukania wodą w systemie czyszczenia na miejscu (CIP), w próbkach środowiskowych, składnikach żywności i przetworzonych produktach spożywczych.

Szybki test 3M do wykrywania białek orzecha włoskiego jest to test paskowy (Lateral Flow Devices, LFD) oparty na metodzie immunochromatograficznej, która wykorzystuje swoiste przeciwciała do wykrywania białek orzecha włoskiego. Wyniki dodatnie określa obecność trzech kresek: linia kontrolna, linia pewności pomiaru i linia testowa, w momencie gdy stężenie białek orzecha włoskiego w roztworze soli fizjologicznej (0,9% chlorku sodu) zawiera się od dolnego poziomu 2 ppm do górnego o wartości około 10 mg/ml. Limity detekcji mogą być różne w zależności od badanej matrycy. Próbki zawierające więcej niż 7% białek orzechów włoskich mogą być przyczyną nieprawidłowego przebiegu testu, skutkując brakiem linii pewności pomiaru i/lub linii testowej.

Zasoby

Skontaktuj się z nami. Jesteśmy po to, aby Ci pomóc.

Potrzebujesz pomocy w znalezieniu właściwego produktu do swojego projektu? Skontaktuj się z nami, jeśli potrzebujesz porady technicznej dotyczącej produktu lub zastosowania albo chcesz podjąć współpracę ze specjalistą technicznym z 3M