1. Polska
  2. Wszystkie produkty 3M
  3. Laboratoryjne materiały eksploatacyjne i testy
  4. Testy alergenów
  5. Szybki test 3M™ na wykrywanie białek orzechów pekan L25PEC, zestaw 25 testów

Szybki test 3M™ na wykrywanie białek orzechów pekan L25PEC, zestaw 25 testów

3M ID 7100151357UPC 00707387784904
  • Wyniki są widoczne po 11 ± 1 minutach po aplikacji próbki na pasku.
  • Szybki test paskowy do analizy jakościowej oparty na metodzie immunochromatograficznej jest przeznaczony do wykrywania alergennych białek pokarmowych.
  • Przeznaczony do wykrywania przetworzonych i nieprzetworzonych białek będących alergenami.
  • Test jest przystosowany do wymazów z próbek środowiskowych, wody po płukaniu w systemie CIP i próbek żywności.
 More...
Zobacz wszystkie szczegóły
Specyfikacja
Czas badania
11 Minuta
Marka
3M™
Próg proteinowy
3 ppm
Rodzaj badania
Alergen
Rodzaj produktu
Test
Segment Wytwórstwa
Monitorowanie środowiska, Testy pakowania i przechowywania, Mleczarstwo, Produkty gotowe do jedzenia
Temperatura przechowywania
36-46°F
Temperatura przechowywania (stopnie Celsjusza)
2-8°C
Szczegóły
  • Wyniki są widoczne po 11 ± 1 minutach po aplikacji próbki na pasku.
  • Szybki test paskowy do analizy jakościowej oparty na metodzie immunochromatograficznej jest przeznaczony do wykrywania alergennych białek pokarmowych.
  • Przeznaczony do wykrywania przetworzonych i nieprzetworzonych białek będących alergenami.
  • Test jest przystosowany do wymazów z próbek środowiskowych, wody po płukaniu w systemie CIP i próbek żywności.

Szybki test 3M™ do wykrywania białek orzecha włoskiego jest przeznaczony do badań przesiewowych pod kątem obecności białek orzecha włoskiego podczas ostatecznego płukania wodą w systemie czyszczenia na miejscu (CIP), w próbkach środowiskowych, składnikach żywności i przetworzonych produktach spożywczych.

Szybki test 3M do wykrywania białek orzecha włoskiego jest to test paskowy (Lateral Flow Devices, LFD) oparty na metodzie immunochromatograficznej, która wykorzystuje swoiste przeciwciała do wykrywania białek orzecha włoskiego. Wyniki dodatnie określa obecność trzech kresek: linia kontrolna, linia pewności pomiaru i linia testowa, w momencie gdy stężenie białek orzecha włoskiego w roztworze soli fizjologicznej (0,9% chlorku sodu) zawiera się od dolnego poziomu 2 ppm do górnego o wartości około 10 mg/ml. Limity detekcji mogą być różne w zależności od badanej matrycy. Próbki zawierające więcej niż 7% białek orzechów włoskich mogą być przyczyną nieprawidłowego przebiegu testu, skutkując brakiem linii pewności pomiaru i/lub linii testowej.

Skontaktuj sie z nami

Wyślij nam wiadomość

Dziękujemy za zainteresowanie firmą 3M. Aby pomóc nam skutecznie zarządzać Twoim zapytaniem i odpowiadać na nie, uprzejmie prosimy o podanie niektórych kluczowych informacji, w tym danych kontaktowych. Podane przez Ciebie informacje zostaną wykorzystane w celu udzielenia odpowiedzi na Twoje zapytanie za pośrednictwem poczty elektronicznej lub telefonu przez przedstawiciela 3M lub jednego z naszych autoryzowanych partnerów biznesowych, którym możemy udostępnić Twoje dane osobowe zgodnie z polityką prywatności 3M.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

  • Wyślij wiadomość

Dziękujemy za kontakt z 3M

Otrzymaliśmy Państwa wiadomość i obecnie przetwarzamy zapytanie
Jeden z naszych przedstawicieli skontaktuje się z Państwem telefonicznie lub za pomocą poczt e-mail

An error occurred.