Szybki test 3M™ do wykrywania białek orzecha włoskiego jest przeznaczony do badań przesiewowych pod kątem obecności białek orzecha włoskiego podczas ostatecznego płukania wodą w systemie czyszczenia na miejscu (CIP), w próbkach środowiskowych, składnikach żywności i przetworzonych produktach spożywczych.
Szybki test 3M do wykrywania białek orzecha włoskiego jest to test paskowy (Lateral Flow Devices, LFD) oparty na metodzie immunochromatograficznej, która wykorzystuje swoiste przeciwciała do wykrywania białek orzecha włoskiego. Wyniki dodatnie określa obecność trzech kresek: linia kontrolna, linia pewności pomiaru i linia testowa, w momencie gdy stężenie białek orzecha włoskiego w roztworze soli fizjologicznej (0,9% chlorku sodu) zawiera się od dolnego poziomu 2 ppm do górnego o wartości około 10 mg/ml. Limity detekcji mogą być różne w zależności od badanej matrycy. Próbki zawierające więcej niż 7% białek orzechów włoskich mogą być przyczyną nieprawidłowego przebiegu testu, skutkując brakiem linii pewności pomiaru i/lub linii testowej.
Dziękujemy za zainteresowanie firmą 3M. Aby pomóc nam skutecznie zarządzać Twoim zapytaniem i odpowiedzieć na nie, uprzejmie prosimy o podanie niektórych kluczowych informacji, w tym danych kontaktowych. Podane przez Ciebie informacje zostaną wykorzystane w celu udzielenia odpowiedzi na Twoje zapytanie za pośrednictwem poczty elektronicznej lub telefonu przez przedstawiciela 3M lub jednego z naszych autoryzowanych partnerów biznesowych, którym możemy udostępnić Twoje dane osobowe zgodnie z polityką prywatności 3M.
Otrzymaliśmy Państwa wiadomość i obecnie przetwarzamy zapytanie
Jeden z naszych przedstawicieli skontaktuje się z Państwem telefonicznie lub za pomocą poczt e-mail
Uzyskaj najnowsze informacje, praktyczne wskazówki i wiele więcej od wiodących w branży Ekspertów 3M i poszerz swoją wiedzę. Każde webinarium trwa 45 minut.