1. Polska
  2. Wszystkie produkty 3M
  • Szybki test 3M™ na wykrywanie białek obecnych w białku jaj L25EGG, zestaw 25 testów
  • Szybki test 3M™ na wykrywanie białek obecnych w białku jaj L25EGG, zestaw 25 testów

    3M ID 7100151305UPC 00707387784843
    • Wyniki są widoczne po 11 ± 1 minutach po aplikacji próbki na pasku.
    • Szybki test paskowy do analizy jakościowej oparty na metodzie immunochromatograficznej jest przeznaczony do wykrywania alergennych białek pokarmowych.
    • Przeznaczony do wykrywania przetworzonych i nieprzetworzonych białek będących alergenami.
    • Test jest przystosowany do wymazów z próbek środowiskowych, wody po płukaniu w systemie CIP i próbek żywności.
     More...
    Zobacz wszystkie szczegóły
    Specyfikacja
    Czas badania
    11 Minuta
    Marka
    3M™
    Protein Threshold
    0.5 ppm
    Rodzaj badania
    Alergen
    Rodzaj produktu
    Test
    Segment Wytwórstwa
    Monitorowanie środowiska, Testy pakowania i przechowywania, Mleczarstwo, Produkty gotowe do jedzenia
    Temperatura przechowywania
    36-46°F
    Temperatura przechowywania (stopnie Celsjusza)
    2-8°C
    Szczegóły
    • Wyniki są widoczne po 11 ± 1 minutach po aplikacji próbki na pasku.
    • Szybki test paskowy do analizy jakościowej oparty na metodzie immunochromatograficznej jest przeznaczony do wykrywania alergennych białek pokarmowych.
    • Przeznaczony do wykrywania przetworzonych i nieprzetworzonych białek będących alergenami.
    • Test jest przystosowany do wymazów z próbek środowiskowych, wody po płukaniu w systemie CIP i próbek żywności.

    Szybki test 3M™ do wykrywania białek orzecha włoskiego jest przeznaczony do badań przesiewowych pod kątem obecności białek orzecha włoskiego podczas ostatecznego płukania wodą w systemie czyszczenia na miejscu (CIP), w próbkach środowiskowych, składnikach żywności i przetworzonych produktach spożywczych.

    Szybki test 3M do wykrywania białek orzecha włoskiego jest to test paskowy (Lateral Flow Devices, LFD) oparty na metodzie immunochromatograficznej, która wykorzystuje swoiste przeciwciała do wykrywania białek orzecha włoskiego. Wyniki dodatnie określa obecność trzech kresek: linia kontrolna, linia pewności pomiaru i linia testowa, w momencie gdy stężenie białek orzecha włoskiego w roztworze soli fizjologicznej (0,9% chlorku sodu) zawiera się od dolnego poziomu 2 ppm do górnego o wartości około 10 mg/ml. Limity detekcji mogą być różne w zależności od badanej matrycy. Próbki zawierające więcej niż 7% białek orzechów włoskich mogą być przyczyną nieprawidłowego przebiegu testu, skutkując brakiem linii pewności pomiaru i/lub linii testowej.

    Materiały informacyjne