1. Polska
  2. Wszystkie produkty 3M
  • 3M™ Petrifilm™ płytka do ekspresowego zliczania bakterii Salmonella 6537, 200 w kasetce
  • 3M™ Petrifilm™ płytka do ekspresowego zliczania bakterii Salmonella 6537, 200 w kasetce

    3M ID 7100039575
    • Wykorzystuje wygodę i wydajność platformy płytek 3M™ Petrifilm™ aby dostarczyć test wszystko w jednym oraz metodę potwierdzenia biochemicznego.
    • Płytka zapewnia przypuszczalne dodatnie wyniki w kierunku Salmonella już po 40 godzinach przy niskim tle, żywności przetworzonej i po 48 godzinach przy wysokim tle, żywności nieprzetworzonej.
    • Dysk potwierdzający łatwo dodaje się do płytki w celu potwierdzenia biochemicznego, wyniki w 4-5 godzin.
    • Tylko jedno wzbogacenie w przypadku przetworzonej żywności o niskiej wartości tła.
     More...
    Zobacz wszystkie szczegóły
    Szczegóły

    3M™ Petrifilm™ Salmonella Express Plate to gotowa na przyjęcie próbki pożywka do detekcji Salmonella.

    • Wykorzystuje wygodę i wydajność platformy płytek 3M™ Petrifilm™ aby dostarczyć test wszystko w jednym oraz metodę potwierdzenia biochemicznego.
    • Płytka zapewnia przypuszczalne dodatnie wyniki w kierunku Salmonella już po 40 godzinach przy niskim tle, żywności przetworzonej i po 48 godzinach przy wysokim tle, żywności nieprzetworzonej.
    • Dysk potwierdzający łatwo dodaje się do płytki w celu potwierdzenia biochemicznego, wyniki w 4-5 godzin.
    • Tylko jedno wzbogacenie w przypadku przetworzonej żywności o niskiej wartości tła.
    Specyfikacja
    Kod produktu
    6537
    Potwierdzenie roszczenia
    Certyfikowany wewnętrznie
    Rodzaj badania
    Test środowiskowy
    Rodzaj produktu – format swobodny
    Salmonella Test
    Roszczenie dot. ochrony środowiska odnosi się do
    Produkt
    Sugerowany typ przemysłu
    Piekarnictwo, Napoje i woda butelkowana, Cukiernictwo, Nabiał, Przemysł jajeczny, Owoce i warzywa, Sektor mielenia ziaren i nasion oleistych, Mięso, Przemysł nutraceutyczny, Karmy dla zwierząt, Drobiarski, Żywność preparowana i przetworzona, Owoce morza
    Temperatura przechowywania
    2-8°C
    Typ mikroorganizmów
    Salmonella
    Złożone roszczenia dot. ochrony środowiska
    Tak
    Materiały informacyjne