|
|
---|---|
Marka
|
Petrifilm™
|
Rodzaj badania
|
Środowiskowe
|
Segment Wytwórstwa
|
Monitorowanie środowiska, Testy pakowania i przechowywania, Produkty gotowe do jedzenia
|
Sugerowany typ przemysłu
|
Piekarnictwo, Napoje i woda butelkowana, Cukiernictwo, Nabiał, Przemysł jajeczny, Owoce i warzywa, Sektor mielenia ziaren i nasion oleistych, Mięso, Przemysł nutraceutyczny, Orzechy, Drobiarski, Sosy i przyprawy, Owoce morza
|
Temperatura przechowywania
|
Przechowywać w temperaturze niższej lub równej 8°C
|
Zawartość opakowania
|
1000 płytek w kasetce
|
3M™ Petrifilm™ Yeast and Mold Count Plates identyfikują pochodzące z żywności drożdżaki i pleśnie w produktach żywnościowych oraz w środowisku, w którym odbywa się przetwórstwo żywności.
Drożdżaki łatwo odróżnić od pleśni na płytce: - Drożdżaki to typowo małe, niebiesko-zielone kolonie o zdefiniowanych brzegach i bez skupisk. - Pleśnie to duże kolonie o zmiennym zabarwieniu z rozlanymi brzegami i centralnym skupiskiem.
Dziękujemy za zainteresowanie firmą 3M. Aby pomóc nam skutecznie zarządzać Twoim zapytaniem i odpowiadać na nie, uprzejmie prosimy o podanie niektórych kluczowych informacji, w tym danych kontaktowych. Podane przez Ciebie informacje zostaną wykorzystane w celu udzielenia odpowiedzi na Twoje zapytanie za pośrednictwem poczty elektronicznej lub telefonu przez przedstawiciela 3M lub jednego z naszych autoryzowanych partnerów biznesowych, którym możemy udostępnić Twoje dane osobowe zgodnie z polityką prywatności 3M.
Otrzymaliśmy Państwa wiadomość i obecnie przetwarzamy zapytanie
Jeden z naszych przedstawicieli skontaktuje się z Państwem telefonicznie lub za pomocą poczt e-mail